Betonvloeren

Onze vloeren

Vrijwel alle ondergronden zijn geschikt voor ons betonsysteem met de laagdikte vanaf 25 mm. In deze laagdikte kan BinnenBeton op bestaande ondergronden zoals beton, zandcement en anhydriet, tegels, natuursteen en hout worden aangebracht.

Maar in enkele gevallen kan al met een laagdikte vanaf 8 mm worden gewerkt. Dit is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de bestaande ondervloer. Als de ondervloer niet geschikt is dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Dit kan betekenen dat wij de ondervloer gaan frezen en/of stralen of geheel opnieuw aanbrengen.

kapsalon-4

Meer over onze BinnenBeton vloeren

Voor onze betonvloeren gebruiken wij speciale betonmix Weber.tec CBC W33 geproduceerd door Maxit/Beamix op basis van EN 206-1:NEN 8005. De lijst van betonsoorten, korrelgradaties milieuklasse classificeringen en coderingen is vrijwel eindeloos. Als u speciale eisen aan de beton stelt, kunnen de betontechnologische aspecten zoals bij voorbeeld sterkte klasse en bestendigheid tegen vorst en dooizout worden doorgesproken met deskundigen van de Mebin en de Maxit. Met deze leveranciers kunnen wij de betonmortel op uw specifieke situatie laten samenstellen.

 

Weber.tec CBC W33 verkopen wij ook aan collega-vloerbedrijven en particulieren. Richtlijnen en advies over de verwerking en eigenschappen van het beton worden door ons verstrekt. U kunt ons bellen voor nadere informatie.

Toepassing

Als woonbetonvloer voor alle ruimtes in de woning zoals de woonkamer,keuken en sanitaire ruimtes. Bij sanitaire ruimtes zetten we een betonnen plint op tegen de wand. Deze plint loopt naadloos door vanaf het vlak. En als projectvloer voor o.a. horeca, winkels, kantoren.

 

Wanden: We kunnen complete wanden stuken met onze beton.

U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Bij kleuren gaat het vaak om een variant van grijs, licht, midden en donker of antraciet of zandkleurig/naturel.

 

Vloerverwarming is goed mogelijk. Het toepassen van vloerverwarming in combinatie met een betonvloer is aan te bevelen omdat de vloer anders koud aanvoelt.

Op zandcementdekvloeren waar naderhand een vloerverwarming is ingefreesd kan ook heel goed een beton vloer van 25mm dik worden aangebracht.

 

Alle werkzaamheden worden door vaste medewerkers uitgevoerd.

 

Heeft u over deze werkzaamheden met betrekking van uw project vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.

 

Deze binnenbeton vloeren zijn zeer slijtvast en eenvoudig te reinigen. Door intensief gebruik en regelmatig schoonmaken met onze onderhoudsmiddelen wordt een echte betonvloer in de loop der jaren alleen maar mooier.

Het maken van een binnenbeton vloer:

Hierbij geven wij in grote lijnen onze werkzaamheden weer.

Peilmaten uitzetten voor bepalen van de vloerhoogte

Het afplakken van kozijnen en wanden

Er wordt een hechtbrug aangebracht voor een betere hechting van de beton toplaag

Ondergronden worden waar nodig gefreesd en gereinigd

Bekisten van randbeëindigingen

Het stellen van RVS strippen en kantstroken

Leveren en aanbrengen van wapeningsstaal

Storten van de binnenbeton vloer

Het vlinderen van de beton

Inzagen van dilatatievoegen of krimpvoegen

Polijsten met diamantschuurmachines en impregneren/was aanbrengen